LEVERING

Nadat je aankoop op onze website definitief is afgerond en ook de betaling is geregeld, versturen we de order aan je via PostNL, TNT, DHL, SkyNet, FedEx, Schenker of UPS en gebruiken we het afleveradres dat je bij je order hebt opgegeven. We streven ernaar om alle bestellingen, mits op voorraad, binnen 48 uur te versturen. Voor bestelde artikelen die niet voorradig zijn op het moment van bestellen, nemen we persoonlijk contact met je op.

We maken gebruik van vaste bedragen voor de verzending van onze producten. Deze vaste bedragen zijn gebaseerd op bepaalde regio's.

Transportkosten

AreaUp to 5 kgUp to 10kgOver 10 kg
Europe€ 7,-€ 15,-€ 20,-
Europe (non EU)€ 15,-€ 30,-€ 49,-
Oceanic€ 30,-€ 49,-€ 82,-
Asia€ 30,-€ 49,-€ 82,-
Africa€ 30,-€ 49,-€ 82,-
Central America€ 30,-€ 49,-€ 82,-
North America€ 30,-€ 49,-€ 82,-
South America€ 30,-€ 49,-€ 82,-

overige transportinformatie

  • We maken alleen gebruik van betrouwbare transport bedrijven om onze producten uit te leveren;
  • Onze vaste verzendkosten zijn gebaseerd op het gewicht van de pakketten. Bijvoorbeeld 1 vin = 1 kg = Vast bedrag tot 5 kg. 4 Vinnen = 4 kg = Vast bedrag tot 5 kg. 9 Vinnen = 9 kg = Vast bedrag tot 10 kg. 10+ Vinnen = 10+ kg = Vast bedrag over 10 kg;
  • Voor kleine pakketten onder de 10 kg gebruiken we meestal POST.nl; voor grotere, zwaardere pakketten of grotere dozen gebruiken we FedEx, UPS, Schenker, TNT, SkyNet of DHL;
  • We verzenden de bestelde producten zo snel mogelijk en houden je dan meteen op de hoogte van de verwachte leverdatum en tracking details;
  • Al onze producten zijn verzekerd tijdens transport;
  • In geval van schade aan het pakket bij aflevering, vragen we je om dit meteen te laten vermelden op het afleverbewijs van de transporteur en ons hiervan op de hoogte te brengen. 

LET ER ALSJBLIEFT GOED OP DAT WE GEEN TRANSPORTSCHADE KUNNEN CLAIMEN ZONDER VERMELDING HIERVAN OP DE VERZENDBRIEF OF ONTVANGSTBEVESTIGING. IN HET GEVAL DAT SCHADE NIET DIRECT GEMELD IS, KUNNEN WE JE CLAIM NIET IN BEHANDELING NEMEN, DUS CHECK DE ZENDING ZORGVULDIG BIJ AANKOMST.

VERZENDING & RETOUREN

Na ontvangst van je order, heb je het recht om deze binnen 7 dagen te cancelen zonder opgaaf van redenen. Hiervoor neem je contact op met ons via e-mail en vervolgens ontvang je z.s.m. een bevestiging en instructies over hoe verder te handelen. Let er wel op dat de producten wel nog in de originele ongeopende verpakking dienen te zitten.

Daarnaast maken we je erop attent dat de kosten voor het retour zenden van het pakket voor eigen rekening zijn. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzending zullen niet worden geaccepteerd of in behandeling worden genomen. Na ontvangst van de retourzending zal de aankoopprijs van de goederen terugbetaald worden.

We kunnen de goederen ook indien gewenst omruilen. Om contact met ons op te nemen in verband met een retourzending kun je ons mailen op info@tribalwindsurfing.com.

Product added to wishlist

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Learn more about this in our Privacy Policy.

Product added to compare.